top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

EMBRACE

Date

September 30 - October 4, 2024

Teacher

Helene Blomkvist

Language

Swedish

Explore - Expand - Embrace ”Omfamna allt som är Du”
Ett retreat från Måndag till Fredag - vardagar som förvandlas till dagar av magi fyllda med kärlek, innerlighet och djup närvaro. Dagar att omfamna all sårbarhet och all styrka samtidigt. Dagar att få vila. Vila på djupet där ingenting behöver förändras utan allt får vara som det är och bli omfamnat i kärlek.

Jag guidar dig till rummet av ditt mest innerliga äkta jag där du får släppa tankar på att göra rätt eller annorlunda utan helt enkelt upptäcka och belysa ditt naturligt genuina ljus och skönhet.

Med stillheten som gäst, startar och avslutar vi dagarna med långa, ljuva yoga-stunder på mattan med möjlighet att landa djupt, djupt i oss själva. Genom mjuka tillåtande rörelser och närande andetag utforskar vi olika meditations tekniker i både stillhet och rörelse.

Kvällarna under stjärnorna bjuder in till ceremonier och ritualer med näring för själen; Eld Ceremoni, Cacao Ceremoni & rörelser till rytmen av trumman i månskenet.

I mellanrummen ges möjlighet till vila och återhämtning, massage, genuina möten och härliga promenader genom kullar och dalar.

På denna mjuka plats får vi möta ett av öns äldsta träd som håller oss med sina djupa rötter och sin ståtliga krona. Vi vilar in i naturens famn vid bergens fot och låter alla lager av det vi inte behöver smälta bort. Våra nakna fötter mot jorden får möjlighet att höra sin mest naturliga puls.

Jag hoppas att få möta DIG i denna varma omfamning.
Glädje & kärlek
Helene

OM MIG.

Helene Blomkvist
Helene ger en påtaglig magi till varje rum hon kliver in i. Hennes mjuka men kraftfulla närvaro som yogalärare har djupa rötter i hennes inspirerade kreativa liv där yogan ingjuts i allt hon gör. Allt, precis allt, blir till en ritual och en ceremoni där varje detalj är omhändertagen och hållen i samklang med naturens krafter. Att vara med Helene är som att kliva in i sensuell skönhet som en dörr till mirakler.

bottom of page